Багата онучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку: трюфелі розміром з хліб (ФОТО)

Онучка знаменитої української виконавиці Софії Ротару Соня Євдокименко вже давно має власну аудиторію, якій розповідає в соціальних мережах про своє життя в Нью-Йорку.

Як відомо, декілька років тому єдина онучка Софії Михайлівни Соня переїхала з Європи до Сполучених Штатів Америки. Модель осіла у Нью-Йорку, разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Не тільки завдяки своїй сім’ї, але й власній праці в модельному бізнесі, а також бізнесу коханого Соня може дозволити собі вести розкішний образ життя, що регулярно демонструє на своєму акаунті.

Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку

Софія Євдокименко і Денис Жданов
Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку

Так, на особистому блозі Соні можна знайти безліч кадрів під час літнього відпочинку в Італії та на островах, з різноманітних ресторанів та закритих заходів.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила фотографію з ресторану, на якому показала, як виглядає її вечеря. У кадрі можна помітити пасту з великими шматочками трюфелів, що звісно обійшлося спадкоємиці Софії Михайлівни досить недешево. Компанію дівчині склала її подруга, однак її Соня не показала.

Соня Євдокименко показала свою вечерю в Нью-Йорку

Нагадуємо, що з дитинства онучка Софії Ротару отримувала прекрасну освіту. Зокрема, вона відвідувала школу у Європі, завдяки чому вільно володіє англійською та французькою мовами. Згодом дівчина вирішила навчатися в штатах, і тепер отримує спеціальність з дизайну.

Освіченість Євдокименко помічається одразу, адже вона прекрасно говорить, вміє триматися, утримуються від обговорень тих тем, в яких не знається, а також регулярно підтримує важливі соціально або гостросоціальні теми в мережах. Натомість жодних деталей особистого життя, або життя своєї сім’ї, або ж інформацію щодо своїх заробітків ніколи не розкриває, залишаючи ці дані лише для себе та близьких.

Схожі статті