Самозакоханість не знає меж: Полякова, Каменських і Кароль вже не сприймають одну версію себе на фото

Іноді українські зірки можуть шокувати свою аудиторію якимись сміливими рішеннями, або витівками. Так сталося з дивними фотосесіями Оля Полякової, Тіни Кароль та Насті Каменських.

Новітні технології світу, звісно, йдуть вперед. Багато нових трендів з’являється майже щомісяця. Челенджі, марафони, проєкти, фото та багато чого іншого. І працює це так: варто зробити комусь одному, то все, механізм запущено і кожен намагається відтворити те ж саме тільки у своєму стилі.

Але тренди можуть бути забуті на роки, а потім хтось візьме  відновить його. Тож, щось подібне сталося з вищепереліченими співачками українського шоу-бізнесу. Безперечно всі вони дуже популярні та дуже різні. Наприклад Кароль – лірична, Полкова – запальна, Каменських – душевна. Саме такими словами можна описати стиль кожної з виконавиць.

Але є й дещо спільне, всі втрьох завжди виходять на сцену з епатажем, їх проєкти завжди яскраві та довгограючі. І щоб втілити хоча б один з запланованих проєктів, артисткам доводиться багато працювати та разом зі своїми командами вигадувати особливі образи, які будуть ще й унікальними.

І якраз ця жага до унікальності об’єднала Полякову, Кароль та Каменських у нашому матеріалі. Річ в тому, що у 2020 році Тіна презентувала свій ювілейний альбом, та її команда розробила досить цікаву обкладинку, де її зображення масштабували до 11-ти розмитих облич артистки на одному полотні. Звісно, це виглядає цікаво та приковує до себе увагу.

Тіна Кароль

Та згодом цю ідею підхопила команда Олі Полякової, коли жінка випускала нову пісню “Чарівні очі”. На обкладинці Олю також масштабували у 8 облич, але на відміну від обкладинки Кароль крім лиця в улюбленому кокошнику Олі нічого не видно.

Оля Полякова

І вже у 2022 році ця тема трохи забулася і команда Насті Каменських у кліпі “Кришталь” вирішила повторити досить нестандартну ідею, але це не виглядає як пост, а просто режисери зобразили 6 Насть на одному полотні.

Настя Каменських

Тож, такі витівки зірок є досить неординарними, але цікавими. І головне, що ідея ніби й одна, але подача різна, і якщо не порівнювати ці фото, то можна навіть не помітити, що в їх настільки різних  репертуарах було щось спільне.

Схожі статті