Історії успішних жінок: як прийшли до шаленої впізнаваності Леся Нікітюк, Ольга Сумська, Катя Осадча

Українські знамениті жінки дуже довго та тернисто йшли до мети: вони тривалий час показували свої професійні якості, аби досягти шаленого успіху.

Українські жінки – це справжній взірець супергероїнь сучасності. Вони здатні на все: досягнути неабиякого успіху в кар’єрі, бути чудовою мамою та дружиною, займатися саморозвитком, улюбленою справою, вміти відпочивати та доглядати за собою. Такий мікс якостей свідчить про силу та потужність українських жінок. Серед них – і наші знаменитості, які зараз впізнавані в будь-якому місті та місці. Та раніше вони були простими дівчатами з великими талантами та мріями, зараз же – вони відомі на всю Україну та світ.

Леся Нікітюк

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк розпочала свою кар’єру, граючи у КВН. Тоді вона прославилася дуже смішним номером Галя, я в маршрутці. На телеекрани зірка потрапила, узявши участь у одному з шоу під назвою Бігуді.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Потім жінки вирішила не зупинятися. Вона тричі ставала учасницею проєкту Розсміши коміка і постінйа заробляла чималі гроші там. Леся грала роль провінціалки зі смішною говіркою. Такою вона пробилася на телеекрани. У своїй програмі Леся-ЗдЄся ведуча поставала перед глядачами саме такою, потім же вона пішла в більші проєкти: Хто проти блондинок, Хто зверху тощо.

Ольга Сумська

Знаменита українська артистка спробувала себе в акторстві ще коли їй було п’ять років. Вона вперше зіграла епізодичну роль у виставі батьків. Справжню кар’єру жінка розпочала в театрі у 1988-му, там вона пропрацювала до 2006-го аж.

У кінострічці Ольга Сумська спробувала себе у 1983-му, а через тринадцять років жінка стала справжньою зіркою національних рівнів. Тоді вона зіграла роль у серіалі Роксолана.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

З тих пір, Ольга В’ячеславівна так і залишилася найбільш відомою і найкрасивішою актрисою за весь час незалежності України. На даний момент фільмографія Сумської складається з сотень найменувань ТВ-проектів, фільмів, серіалів і вистав.

Катя Осадча

Із самого дитинства Катерина Осадча вирізнялася серед усіх своїм високим зростом. Спершу вона вступила до модельної школи, а в 14-ть років Катя вже поїхала в Токіо на зйомки. Далі вона з’їздила в Париж, Берлін, Лондон.

До повноліття Осадча перегоріла модельним бізнесом, вона вирішила зайнятися журналістикою.

Катя Осадча
Катя Осадча

Стежку до журналістської діяльності Каті проклала перша робота на “Першому національному” в ролі позаштатного кореспондента.

Наступним успішним проектом для Осадчої стала програма “Світські хроніки”, а у 2007-му році її запросили на популярну телепередачу “Світське життя”.

Схожі статті