Працюємо крізь сльози: які перепони на зірковому шляху зазнали телеведучі Мазур, Таран, Мосейчук

Високий професіоналізм до своєї справи, відкритість та щирість — далеко не всі слова, якими можна характеризувати телеведучих 1+1. За час своєї діяльності, кожна з них пройшла свій шлях, задля досягнення цілей.

Падіння та злети, вигорання, емоційна залежність, шалений темп життя — у кожної з них  було те, що могло зламати й навпаки, заставляло рухатися вперед кожного дня.

Алла Мазур

Мужністю цієї жінки можна тільки захоплюватися. Сильна, водночас віддана своїй справі, яка продовжує працювати на інформаційному полі, попри все.

Вся річ у тому, що українська телеведуча повідомила про свою хворобу у 2019 році — рак молочної залози. Проте в травні наступного 2020 року, Алла заявила, що поборола її та повертається до роботи.

Журналістка та телеведуча закінчила Київський Національний університет імені Тараса Шевченка. Мазур являється рекордсменкою в кількості отриманих нагород від “Телетріумф” — має 8 статуеток.

Алла Мазур розповіла про свою хворобу
Алла Мазур розповіла про свою хворобу

Лідія Таран

Українська телеведуча 1+1, володарка нагород “Телетріумф” та “Телезірка”. Закінчила Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Крім роботи на телебаченні, Таран має власний соціальний проєкт “Здійснити мрію”, ціллю якого — допомога в реалізації мрії важкохворим дітям.

Народилася в сім’ї журналістів. Змалечку знала, до чого прагне. Завжди розвивалася, вчилася, щоб досягнути бажаних цілей.

Не може жити без подорожей, особливо без гірських лиж.

Лідія Таран
Шлях на становлення в кар’єрі Лідія Таран

Наталія Мосейчук

Українська телеведуча відомого ток-шоу на 1+1 “Право на владу”. Здобула освіту в Житомирському державному університеті імені Івана Франка.

Має нагороду в премії “Телетріумф”, в номінації “Ведуча інформаційної програми”.

Постійний розвиток, бажання наполегливо працювати та вчитися — привели Наталю до того, ким вона є зараз.

Наталія Мосейчук: власна історія успіху
Наталія Мосейчук: власна історія успіху

Схожі статті