Слідами Лілії Ребрик: у родині Анатолія Анатоліча довгоочікуване поповнення, на яке вони так довго чекали

Анатолій Анатоліч познайомив з новим членом родини.

Днями у родині ведучого програми “Ранку з Україною” Анатолія Анатоліча сталася приємна подія. У них з’явився песик породи бульмастиф. У дописі до знімку з новим членом родини ведучий розповідає, що це була ідея його дружини Юли завести саме цю породу собаки.

На перший погляд дуже суворий і, навіть, агресивний пес, але власники такої породи кажуть, що насправді вони милі і дуже добре ставляться до дітей. Як і будь-який інший пес, тварина відчуває потребу захищати господарів.

Ведучий пожартував, що для повного щастя їм не вистачає ще морської свинки.

Прихильники попередили, що пес може вирости набагато більшим, ніж 50 кг.

Зараз, окрім Айзи, у Анатолія Анатоліча вдома живе кішка породи сфінкс по кличці Гейша і собака породи шицу, яку звуть Еля. До речі, сфінкс у родині ведучого з’явився після того, як вони побували в гостях у знайомих і Анатолій Анатоліч зміг погладити тварину. До цього такі коти його трохи лякали.

Схоже, друзі не забули трюк з котом і запропонували ведучому наступного разу дати потримати змію. Звісно, це був жарт, але тепер вони точно знають підхід до Анатолія Анатоліча. Ведучий “Ранку з Україною” розповів, що Еля спершу дуже зраділа новому другові, але потім почала ревнувати. А от кішка Гейша підійшла, понюхала, погладила нового члена родини і пішла. Схоже, вона доволі дружня тварина і їй подобаються всі без винятку.

Раніше повідомлялося, що у колеги Анатолія Анатоліча Лілії Ребрик теж з’явився домашній улюбленець – собачка породи бішон фрізе, яку назвали Діксі.

Схожі статті