Куди зникла Ольга Мартиновська? Суддя “МастерШеф” втекла в глухе село та зізналася чому: “В депресії”

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська вийшла на зв'язок та пояснила, де вона знаходиться та чому поїхала. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Початок повномасштабної війни в Україні Ольга Мартиновська переживала вельми важко. Однак, щоб втриматися, вона почала займатися волонтерством. Зокрема, декілька місяців зірка їздила за ліками на кордон з Польщею, щоб рятувати киян, які не могли знайти їх в аптеках.

І хоча здавалося, що шеф прийшла до тями, нові чутки про контрнаступ знову стали причиною сильної тривоги у зірки. Ольга навіть питала у своїх шанувальників, що вони думають з цього приводу, і чи варто знову евакуйовуватися.

Куди зникла Ольга Мартиновська

Куди зникла Ольга Мартиновська

Нещодавно шанувальники помітили, що Ольга почала менше виходити на зв’язок і нібито, як зникла з інформаційного простору. Як з’ясувалося пізніше, зірка опинилася в селі, де немає зв’язку та інтернету.

Про це вона повідомила сама на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ольга опублікувала фотографію місцевих пейзажів та пояснила, що вона не в депресії, як запідозрила її підлегла, а просто відпочиває разом з дочкою, і сприймає дану поїздку, як ретрит, адже не має можливості почитати новини.

Куди зникла Ольга Мартиновська

Нагадуємо, що у зірки є одна дочка Віруня, безпеку якої Ольга ставить над усе. Втім, не дивлячись на свої обов’язки перед спадкоємицею, Ольга знайшла в собі сили боротися на інформаційному фронті. Разом з колегою та другом Володимиром Ярославським шеф неодноразово влаштовувала благодійні заходи та ввечері, метою яких був збір коштів для України. Ба більше, в мережі їм вдалося зібрати мільйон для дітей, які лікуються в лікарні Охматдит. Ці кошти вони отримали з продажу своєї спільної кулінарної книги, за яку кожен покупець міг заплатити стільки, скільки хоче.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.