38-річна Тіна Кароль збільшила губи? Поп-діва показалась у новому вигляді і вразила змінами на обличчі

Відома українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу, оприлюднив нові знімки з фотосесії. Що змінилося у зовнішності артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вважається іконою стилю. Артистка вміє носити як розкішні сукні, так і ділові костюми. З макіяжем вона також любить поекспериментувати, але залишає це задоволення для фотосесії. На сцені ж вона завжди з’являється з яскравим смокі айс та червоними губами.

Тіна Кароль показалась вразила змінами на обличчі

Ані Лорак, Тіна Кароль, Оля Полякова, Світлана Лобода вигляд зірок у яскравих сукнях
Тіна Кароль показалась вразила змінами на обличчі

І звісно, Тіна як і всі знаменитості активно користується косметологічними послугами, щоб тримати своє обличчя в тонусі, а шкіра залишалася молодою та гладенькою.

Натомість естетичних процедур артистка нібито ніколи не робила. Принаймні за офіційною версією. Тим не менш, нещодавно Тіні вдалося заінтригувати мережу імовірним збільшенням губ.

Так, Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові знімки зі свіжою фотосесії, на яких постала з пухкими ніжними губами. Варто відмітити, що на цей раз техніка макіяж губ Тіни Кароль була виконана зовсім по-іншому, а тому таке враженнях може складатися саме завдяки візуальному об’єму, який створили візажисти.

Тіна Кароль показалась вразила змінами на обличчі

Особливо цей ефект помітний у профіль, У наступних сторіз Тіна Кароль показала декілька подібних фотографій, але в інший позі і можна помітити, що її губи залишилися такими самими.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль почала активно гастролювати на благодійних засадах, тобто усі кошти перераховує на потреби України. На початок лютого знаменитість має знаходитися в Ізраїлі, де в неї заплановано декілька концертів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.