З двічі розлученим: у житті Олі Полякової з’явився чоловік, який перевершив Буряковського вродою і талантом

Знаменита українська співачка Оля Полякова засвітилася в одній студії разом з відомим українським кухарем та екс-учасником програми "МастерШеф" Владиславом Міцкевичем.

Для Олі Полякової, як і для більшості українців минулий рік був вельми важким. Артистка півроку провела в евакуації, а інші півроку намагалася зробити свій внесок в майбутню перемогу України, тож брала участь у благодійних заходах та давала концерти. Зараз телебачення мало-помалу приходить до тями, і починають створюватися нові проєкти. В одному з них Оля Полякова і візьме участь.

Оля Полякова знімається в новому шоу з Владом Міцкевичем

Оля Полякова знімається в новому шоу з Владом Міцкевичем

Ба більше, у життя артистки увійшов новий партнер. Ним став знаменитий шеф-кухар Владислав Міцкевич. Деталі проєкту знаменитості поки що не розкривають, але Суперблондинка вже встигла застосувати своє почуття гумору і назвала кухаря жононенависником. Варто відмітити, що кулінар вже розлучений двічі.

Також необхідно відзначити, що проєкт, імовірніше за все носить характер, адже на зйомках він постав у формі.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова дала офіційний коментар стосовно чуток про розлучення з її чоловіком Вадимом. Співачка зізналася, що переживає кризу у стосунках з благовірним, однак про розлучення навіть мови не йде. Артистка не розумію, хто розпускає чутки і публічно попросила припинити це робити.

Тим не менш, вона також розповіла про те, що стикається з неймовірними труднощами у спілкуванні з Вадимом після того, як вони прожили довготривалу розлуку. Чи вдається їм налагоджувати свої стосунки на даний момент артистка не розповідає. Тим часом її чоловік Вадим веде закритий образ життя, не дає жодних коментарів. Зараз він захищає Батьківщину у лавах територіальної оборони.

Схожі статті