Ніяка вона не Камалія: ось яке ім’я і прізвище найбагатша співачка України змінила багато років тому

Відома українська співачка Камалія багато років використовує свій псевдонім, як ім'я. До артистки не звертаються за допомогою справжнім іменем вже багато років.

Знаменита українська співачка Камалія давно перетворила свій псевдонім на власне ім’я. Навіть чоловік артистки Мохаммад Захур звертається до неї саме, як до Камалії.

Як з’ясувалося, справжні дані співачки зовсім не секрет, і їх свого часу розкрила пресі матір зірки Інна Петрівна.

Мама Камалії розкрила її справжні ім’я та прізвище

Камалія пояснила, чому на її обличчі з'явився набряк
Мама Камалії розсекретила її справжні ім’я та прізвище

Так, свого часу стало відомо, що відома українська артистка за народженням — Наталія Шмаренкова. Коли ж вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера, хто взяла прізвище чоловіка.

Псевдонім для зірки придумала її матір, яка наприкінці дев’яностих та на початку двотисячних активно займалася її просуванням в шоу-бізнесі. Вибір став настільки влучним, що співачку припинила називати Наталією.

Сама артистка не полюбляє, коли до неї звертаються за паспортними даними. Адже зі своїм новим ім’ям вона зрослася повністю.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні родина співачки евакуювалася до Великобританії, де двері свого дому для сім’ї відкрила старша спадкоємиця Мухаммада Захура Таня. Сама співачка спочатку не хотіла виїжджати, але коли чоловік почав тиснути і дав зрозуміти, що донькам потрібна їхня мама, вона поступилася своїми принципами та поїхала.

При цьому родина понесла серйозні втрати. Мова йде не тільки про фінанси, але й про улюбленців Камалії. Співачка обожнює коней, а тому тримала велику їх кількість у передмісті Києва в приватних конюшнях. Частина колоній загинула, і ще частина була поранена, тому на них чекала дуже важка реабілітація. Заходила мова навіть про транспортування тварин до Бельгії, але лікарі попередили, що вони не витримують поїздки.

Схожі статті