“Величне століття” знову в тренді: як зараз виглядають актори Мер’єм Узерлі, Халіт Ергенч, Селен Озтюрк

Культовий історичний серіал "Величне століття" багато років поспіль був в трендах переглядів. Багатьом знайомі вже образи, завжди залишаться в нашій пам'яті надовго. Як зараз виглядають відомі актори?

Правління Сулеймана Величного, любовний роман в історичних подіях, напружені відносини між героями – додали культовості та значущості серіалу. Всі із завмиранням серця, чекали вечора, аби подивитися на нову порцію драми.

Серіал, розповідав про найбільші події в правлінні султана, його романтичні взаємини між слов’янською наложницею, яка прийняла іслам та отримала ім’я Хюррем.

Як зараз вигядають улюблені актори?

Мер’єм Узерлі

Виконавиця головної ролі Хюррем, Мер’єм Узерлі більше не з’являлася в таких масштабних фільмах та взялася за зміну іміджу. Дуже схудла та стала просто неймовірною. Після завершення знімань, перефарбувалася з яскравого рудого кольору. Зараз зірка часто ділиться новими світлинами в Instagram та показує, як виглядає тепер.

Зовнішній вигляд Мер'єм Узерлі
Зовнішній вигляд Мер’єм Узерлі

Халіт Ергенч

Популярний турецький кіноактор до головної ролі Султана Сулеймана, знявся ще в багатьох фільмах таких, як: “Бінбір”, “Дерсіміз: Ататюрк” тощо. Після закінчення серіалу, фанати помітили, що зовнішність зірки в житті, дуже відрізняється від того образу, який був у “Величному столітті”: Султан Сулейман мав сиве волосся та довгу чорну бороду.

Халіт Ергенч з його дружиною
Халіт Ергенч: зовнішній вигляд актора

Селен Озтюрк

Відома турецька акторка театру та кіно. У серіалі виконала роль Гюльфем Хатун і постала там, як добра, м’яка, ніжна та благородна жінка. Незважаючи, що цей персонаж був другорядним в культовому фільмі її багато, хто пам’ятає і дотепер. Зараз зірці 42 роки. За цей час, акторка майже не змінилася, вона гарна та струнка, але з підстриженим чорнявим волоссям.

Селен Озтюрк
Зовнішній вигляд Селен Озтюрк

 

Схожі статті