Коли Астаф’єва стала найкрасивішою жінкою України – співачка показала світлини з юності: погляньте й ви

Українська знаменита співачка Даша Астаф'єва чи не вперше показала публіці те, якою вона була до того, як стала відомою, - ще в дитинстві.

Дар’я Астаф’єва – це популярна українська співачка, виконавиця багатьох пісень. Жінка також знаменита своєю акторською та модельною кар’єрою. Вона активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там Астаф’єва має тисячі підписників та підписниць. Ось нещодавно там популярна виконавиця вирішила поспілкуватися зі своїми шанувальниками та шанувальницями.

Жінка відповідає зараз на найпоширеніші запитання, які давно цікавили фоловерів. Вони поставили десятки запитань, на які співачка відповіла відверто.

Дар’я Астаф’єва дуже добре зачепила ще й тему свого минулого. Жінка показала свої архівні фотографії, де Дар’я ще маленька. Завдяки світлинам підписники та підписниці порівняли, якою була співачка тоді і якою є зараз.

Скріншоти зі сторіс
Скріншоти зі сторіс

Раніше дуже часто обговорювалось у мережі про уколи краси, якими могла балуватися співачка. Жінці часто приписували забагато маніпуляцій із зовнішністю, часто і критикували за вбрання.

Артистка не просто показала світлини, а ще й порівняла себе самостійно.

Шанувальники та шанувальниці відреагували на такі світлини дуже бурхливо – вони зазначали, що можуть порівняти жінку, якою вона була і стала. Так би мовити олди пригадали чи не всі образи Дар’ї Астаф’євої.

Окрім цього, співачці за те, що вона допомагає Збройним силам Україні. Артистка супроводжувала свою відповідь фото з місця, де з іншими волонтерами продовжує готувати їжу як допомогу.

“Я тут. Ми тут. До кінця з вами!” – пише Даша.

Також артистка виклала чарівні фото із незвичайного місця, але стурбувала своїм настроєм.

Схожі статті