“Вже попрощалися”: Оля Полякова слізно розповіла про зникнення своєї улюбленої дівчинки, і це не Єфросиніна

Оля Полякова завжди була досить відвертою зі своїми підписниками, тому всі свої життєві ситуації жінка без остраху розповідає своїм шанувальникам, які реагують досить активно, на все, що говорить Ольга.

Так, днями Полякова розповіла про зникнення своєї улюбленої собаки, на ім’я Мімі. Річ в тому, що коли артистка  повернулася додому, своєї улюблениці вона там не зустріла, як це відбувалося завжди, адже собаки постійно зустрічають своїх господарів. І це вже здалося жінці дивним. Про це співачка розповіла у сторіс, і вже на той момент Мімі шукали вже понад добу. Під час своєї емоційної розповіді зірка не змогла стримати сліз, оскільки собака – це як дитина.

Полякова про собаку

“Я приїхала додому і мене вперше в житті не зустріла моя маленька Мімі. Я звісно її кликала, вона не прибігала, а потім чоловік мені сказав, що вона зникла ще два дні тому, і  вони шукали її цілу добу , але так і не знайшли, на жаль. Ми подумали, що її не дай Боже з’їли звірі, бо у нас тут ліс. Ми вже попрощалися з нею, я два дні сильно ридала. А дівчатам вирішила нічого не розповідати, бо не знала, як це ще самій пережити” – розповіла Оля.

Звісно, втрата домашнього улюбленця – це трагедія, як для дітей, так і для дорослих, адже тварини, вони такі милі, добрі, люблять тебе просто так, за те, що ти є. І їм від тебе нічого не потрібно, аби просто бути поруч. Тому, коли з ними щось стається, це дійсно важко перенести.

Та на щастя, Оля таки знайшла свою Мімі, точніше, вона сама повернулась додому, проте була змучена, брудна та голодна. Полякова вже навіть не сподівалась, що після двох діб пошуків, її дівчинка Мімі з’явиться сама. Та всі найпрекрасніші речі стаються з нами випадково. Тож, тепер Олі не доведеться сповіщати доньок про сімейні втрату. Співачка помила та нагодувала свою улюбленицю, і тепер не може натішитись тому, що її білосніжний шпиць солодко спить вдома.

Собака Полякової Мімі

Насправді зустріч була досить неочікуваною, бо Оля просто йшла з бані та сама не розуміючи для чого крикнула ім’я своєї собачки й та вибігла на зустріч. Тож, тепер Поляковп знову щаслива тв радісна, оскільки її частина душі знову з нею і тепер Полякова буде стежити за нею більш ретельно. Бо зе одна зникнення співачка не переживе.

Схожі статті