Крем для рук від Мурата Налчаджиоглу: екс-чоловік Ані Лорак розповів, як допомагає українським захисникам

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу від самого початку повномасштабної війни активно висловлює свою думку щодо своєї позиції та навіть засаджує свою колишню.

Мурат багато часу проводить в Україні, йому подобається ця своїм колоритом, душевністю, свободою, гармонією. Чоловікові подобаються місцеві люди, адже українці завжди добрі, щирі та завжди готові прийти на поміч. Навіть, якщо вони тебе зовсім не знають, вони допоможуть. І це особливість нашої нації. Тому, Мурат дуже любить українців та Україну.

Сторіс Мурата

Відомо, що турецький бізнесмен займається виготовленням косметики під маркою “Farmasi”. Звісно, за якість продукції він відповідає, тому робить все на совість. Цей бренд є досить популярним, особливо, серед жінок. Тому, Налчаджиоглу вирішив допомогти армії своїм бізнесом та випустити колекцію кремів для ЗСУ.

“Улюблена Україна, нещодавно ми обіцяли, що будемо відправляти на фронт спеціальні продукти для допомоги солдатам. Наші продукти розроблені спеціально для армії, це загоювальні креми, шампуні, гелі та різні продукти” — розповів Мурат.

Сторіс Мурата

Цю інформацію бізнесмен висвітлив у своєму провалі в instagram, де показав купу коробок зі спеціальними засобами по догляду за собою для захисників. Сто тисяч одиниць було розроблено та передано на склад цією компанією.

Сторіс Мурата

Тож, незабаром необхідна продукція відправитися у різні куточки фронту, де українські солдати матимуть змогу користуватися якісними засобами гігієни, а також загоювальні креми, які їм точно стануть в пригоді. Тож, варто лише сказати велике дякую Муратові за те, що попри інше громадянство він настільки сильно дбає про наших захисників та допомагає тим, що у його силах. Це дуже цінно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.