Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала пародію на рекламу Снікерс: “Я не я, коли голодна” (ФОТО)

Аня Богдан була учасницею шоу "Холостяк". Дівчина потрапила на 11-й сезон, де головним героєм став Михайло Заливако – харківський підприємець, місце у серця якого, вона і посіла.

З самого початку проєкту Аня була досить закритою, вона не дуже активно спілкувалась з дівчатами, та й з самим холостяком була холодною. І це абсолютно нормальна та зрозуміла поведінка на такому шоу. Та згодом, коли Анна зрозуміла, що боятися їй нічого, вона стала потроху відкриватися Михайлові та зуміла зацікавити його настільки, що чоловік влаштував онлайн побачення в той період, коли Богдан хворіла на ковід.

Анна Богдан з Михайлом

Саме з цього романтичного дистанційного побачення й почалась історія Ані та Михайла. Дівчина почала часто ходити на індивідуальні побачення та закохуватися у головного героя проєкту. Та після фіналу вони вийшли разом, як закохана пара і змогли пронести свої почуття в реальний світ на рік. Адже під час війни Анна з Михайлом розійшлися. Але все це було без скандалів та без інтриг, тому, багатьох і досі цікавить причина розриву такої гарної пари.

Зараз кожен з них живе своїм життям, і Аня проводить своє життя досить активно та красиво, дівчина займається спортом, їздить на відпочинок за кордон, зустрічається з друзями та отримує букети від таємних чоловіків. Тож, життя не зупинилося, і дівчина отримує задоволення від свого образу життя.

А днями Аня виклала фото з ресторану, де вона у красивому вбранні сидить та чекає на своє замовлення. І тут Богдан вирішила пожартувати і показати, як вона виглядає, коли голодна. Звісно, на першому фото Аня виглядає як леді, а ось на другому вже як дитина. Це доволі весело виглядає, адже всі ми час від часу дозволяємо собі побути дітьми й пожартувати над собою. До того ж фото було супроводжено підписом: “Я не я, коли голодна”. Це відразу нагадує рекламу Снікерса.

Схожі статті