Через 2 роки після розлучення Соломія Вітвіцька показала своє кохання, і це не екс-чоловік: “У нас тут любов”

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вийшла на зв'язок з робочого місця і показала свого чотирилапого друга. Усі деталі в нашій статті.

Соломія Вітвіцька — найактивніша в соціальних мережах зірка ТСН. Телеведуча активно налагоджує зв’язок зі своєю аудиторією саме таким чином і варто відмітити, є ледь не найулюбленішою тележурналісткою на телеканалі “1+1”.

Соломія Вітвіцька показала своє кохання

Народну любов вона заслужила своєю щирістю та доброзичливістю. З фанатами вона спілкується на рівних, свою аудиторію не повчає і не ставиться зверхньо.

Ні для кого не секрет, що Соломія також дуже любить тварин. І вони їй відповідають взаємністю. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала, як проводить час з чотирилапим другом в офісі “Телевізійної служби новин”.

Соломія Вітвіцька показала своє кохання

Ба більше, колеги Соломії підкреслили, що подібної довірі аід пухнастика та ласки виявилася гідною лише вона, адже з іншими працівниками, собака собі такі пестощі навіть близько не дозволяє.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька розлучена понад два роки. На початку 2021 року телеведуча сколихнула мережу зізнанням, що прийняла рішення розійтися зі своїм чоловіком Владом Кочатковим.

Пара не змогла назвати основну причину розлучення, однак після розторгнення шлюбу продовжувала підтримувати стосунки. Наприклад, режисер постійно дарував квіти колишній дружині, зустрічав її в аеропорту. а також допомагав у волонтерстві у перші місяці після початку повномасштабної війни. Зараз журналістка не розкриває деталі особистого життя і тримається досить закрито. Натомість Влад взагалі майже не світиться у світських тусовках і веде свій блог тільки для близького оточення.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.