Сивий пан похилого віку: як виглядає перший чоловік Ольги Сумської, якого вона проміняла на Борисюка?

Знаменита українська акторка Ольга Сумська народила свою старшу дочку Антоніну від першого чоловіка Євгена Паперного. Однак, цей шлюб тривав недовго.

Знаменита українська акторка Ольга В’ячеславівна Сумська багато років тому опинилася в любовному трикутнику. Зірка була заміжньою. Її першим чоловіком став актор Євген Паперний, який був набагато старший за неї.

Однак, стосунки майже одразу дали тріщину. Тоді Ольга В’ячеславівна закрктила роман зі своїм партнером по сцені — Віталієм Борисюком. Іскра між зірками розгорілася одразу після початку співпраці, а коли Сумська зрозуміла, що більше не може залишатися у шлюбі, ця іскра переросла у справжнісіньке полум’я.

Як виглядає перший чоловік Ольги Сумської

Євген Паперний
Як виглядає перший чоловік Ольги Сумської

Маленьку дочку Тоню акторка забрала з собою. У Віталія Борисюка не було власного житла, тож нову кохану він привів до мами. З часом родина встала на ноги, а на світ з’явилася Ганна Борисюк. Віталій замінив свої падчерці батька, адже Євген не цікавився дитиною, у цьому зізнається відкрито і не вагаючись.

Ольга Сумська та Євген Паперний
Як виглядає перший чоловік Ольги Сумської

А згодом колишньому подружжю вдалося владнати старі конфлікти, і Євген Паперний запросив до себе в театр не тільки екс-дружину, але і чоловіка, який увів її у героя нашої статті. Актори не просто співпрацюють разом, а часто виконують головні ролі і знаходяться на сцені втрьох.

Напевно пережиті події та емоції допомагають тріо створити під час вистави особливу енергію, яка підкорює глядача і змушує його відвідувати театр Паперного знову і знову.

Нагадуємо, раніше Ольга В’ячеславівна розповідала про те, як до неї насправді ставився перший чоловік. Зокрема, мова йшла про недопустимі речі, які підштовхнули зірку зробити вибір на користь молодого коханця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.