Розірвав любовний трикутник: новий хлопець Наді Дорофєєвої Міша Кацурін зробив вибір між дружиною і співачкою

Михайло Кацурін відомий український ресторатор, мандрівник та кулінарний експерт. який став більш популярним через історію свого любовного трикутника, а точніше, чотирикутника, як виявилось пізніше.

Багато років вся Україна чула імена Даша та Міша Кацуріни, оскільки вони мають сімейний бізнес та завжди та всюди з’являлись разом. Вони все робили сумісно, ніколи не було такого, щоб якийсь ресторан був відкритий кимось одним. Ні, ця подружня пара була як симбіоз, таке враження, що вони навіть думали однаково і могли читати думки один одного.

Кацурін обрав своє кохання

Крім бізнесу їх ще пов’язували діти та їхнє виховання, адже якщо у вас з’являються діточки, то вони забирають багато часу і тут дуже важлива підтримка коханої людини. Бо неможливо брати звідкілясь натхнення та робити все самому, це дуже складно, як морально, так і фізично.

Тому, перебування 24/7 разом зробило з їхнього кохання та родини більш партнерські стосунки, не було розподілу ролей, все залежало від обох, тому й почуття вже не були такими, якими вони мають бути між чоловіком та жінкою. Тому було прийнято доросле рішення про розлучення.

Ніби все добре, рішення вже остаточне, але у житті екс-подружжя виникає якийсь трикутник кохання, адже Міша відразу вступає у відносини з відомою співачкою Надею Дорофєєвою. Це був шок, як для Даші, так і для Дантеса та прихильників подружжя.

Так, нехай Михайло вже обрав для себе жінку, з якою він дійсно хоче будувати міцні стосунки та розвиватися разом у різних сферах, все це досі виглядає досить дивним та не дає спокою аудиторії, яка спостерігає за екс-подружжями Кацуріних та Дантеса з Дорофєєвою.

Проте справи сердечні вони ніколи не бувають простими, ти завжди маєш обирати, приймати рішення, і залишитись хорошим для всіх не вийде. Тому, якщо серце Михайла обрало Надю, так тому й бути, бо справжнє щастя ніколи не вкладається у загальноприйняті рамки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.