З чубчиком набік та чорними тінями на повіках: Алла Мазур підкорила мережу новим стилем в студії ТСН

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур підкорила фанатів новим стилем. Що змінила у собі зірка і як відреагували на зміни шанувальники. Усі деталі в статті.

Після боротьби з онкологією знаменита українська телеведуча Алла Мазур постала перед своїми фанатами у зовсім іншому образі. Зірка зробила ультра коротку зачіску, пофарбувалася у модну сивину, а також почала робити більш яскравий макіяж з глибоким поглядом. ​

Алла Мазур розповіла деталі її сімейного життя з чоловіком
Алла Мазур підкорила мережу новим стилем

Цікаво, що раніше Алла не розглядала взагалі варіант короткої зачіски, і ставилася до подібних змін негативно. Але зізналася, що хвороба, боротьба за своє життя, а також отриманий шанс повністю трансформували її погляд на подібні речі. Ба більше, Алла настільки вподобала свій новий стиль, що притримується його впродовж декількох років. Адже зірка насправді давно могла відпустити волосся.

Алла Мазур підкорила мережу новим стилем

І тим не менш, дещо у її вигляді нещодавно знову змінилося. Нещодавно Алла оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик — сюжет з Телевізійної служби новин на телеканалі “1+1”. Мова у ньому шла про повномасштабну війну в Україні та зміни на фронті.

У студії зірка постала зі звичною зачіскою, однак з легким укладанням. Коротенький чубчик Мазур зробила на бік. На очах у телеведучої з’явився розкішний чорний смокі. А сукня взагалі справила фурор, адже вона виявилася досить незвичайного фасону — через одне плече з повністю відритою правою частиною торсу. Тому Алла одягла під неї кофтинку.

Нагадуємо, що ще 3 роки тому журналістка з’являлася на екранах у перуках. Та коли лікування закінчилося, вона прийняла рішення позбавитися від цього атрибуту та показати справжню себе.

Схожі статті