Розповніла, з дірками в одязі і в шапці як у бандита з “Один вдома”: Ані Лорак показала, як змінилася за рік

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу своїм виглядом зі студії звукозапису. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Бути поп-дівою вельми непросто. Окрім відповідного репертуару, виконавиця має ретельно слідкувати за зовнішнім виглядом, бути привабливою, елегантною, стильною і при цьому не забувати про свій образ.

Тривалий час Ані Лорак це вдавалося. В Україні, до того, як вона зрадила свою Батьківщину, Кароліна руками займала цей п’єдестал.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників
Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників

Коли ж співачка перебралася в російську федерацію, з зовнішнім виглядом вона почала експерементувати. Був помітний вплив Філіпа Кіркорова на стиль артистки. Також Ані почала захоплюватися естетичною косметологією, що видно неозброєним оком.

Ані Лорак показала, як змінилася за рік

Але і після початку повномасштабної війни в Україні зовнішність Кароліни не зазнала серйозних змін. Шанувальники почали помічати, що вона помітно набрала вагу. І хоча для фотосесії та зйомок команда робить усе можливе, щоб зірка виглядала, як раніше, на звичайних знімках все ж таки зміни вельми значні.

Так, нещодавно Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який був зроблений у студії звукозапису. Під час зйомки співачка Так, нещодавно Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який був зроблений у студії звукозапису. Під час зйомки співачка знаходилася біля мікрофону.

У кадрі Лорак постала у світшоті із дірками, у шапці з підворотом та яскравим макіяжем. У Ані можна помітити повні щоки та інший овал обличчя.

Втім, усі люди змінюються з часом, і навіть якщо Лорак полюбили зовсім іншою, немає сумнівів, що її вірні шанувальники у захваті від її трансформації.

Схожі статті