Жовтий–колір розлучення: Іраклі Макацарія показав, який сюрприз до Дня закоханих зробив своїй молодій дружині

Грузинський продюсер Іраклі Макацарія багато років тому, став головним героєм найромантичнішого шоу України "Холостяк", де намагався знайти для себе кохану людину та все скалося як склалося.

Іраклі став холостяком у шостому сезоні проєкту, де за його увагу змагалося багато красивих дівчат, проте не кожна з них змогла зачепити чоловіче серце. На той момент грузин вже знав, яку жінку поруч із собою він хоче бачити, тому не розпилявся на тих, хто, на його погляд, йому не підходив. І якби складно не було чоловікові робити вибір, він насправді зміг закохатися та почав будувати стосунки поза проєктом з Альоною Лесик. Але, на жаль, до весілля справа не дійшла, хоча і стосунки були досить тривалими.

Дружина Іраклі

Відомо, що після розставання з Альоною, Макацарія пірнув з головою у роботу. Саме тоді бізнесмена запросили в українське шоу “Танці з зірками”, де йому приписували роман з партнеркою, якого, звісно, не було. Але на той момент Іраклі не шукав стосунків, він намагався пропрацювати свої помилки у попередніх відносинах, тому, розбавляв своє життя роботою.

Не секрет, що Макацарія до моменту повномасштабної війни жив на дві країни, в Грузії, та в Україні. Але свою долю чоловік зустрів на батьківщині. Нею виявилась молода дівчина, на ім’я Ліза Чічуа, вона також грузинка. Та єдине, що бентежить шанувальників продюсера, це велика різниця у віці, а саме 17 років.

Проте самому Іраклі це не завадило підкорити серце юної студентки й навіть одружитися з нею. До речі весілля відбулося минулого року влітку. І з того часу Іраклі та Елизавета живуть разом у Грузії.

Та незабаром День закоханих, і звісно, як публічна людина Макацарія бере участь у рекламах, тому, бренд “L’Occitane”, який запропонував зняти йому з дружиною рекламу до Дня всіх закоханих, яка відбулася у жовтому кольорі, але вийшла дуже романтична та стала сюрпризом для молодої дружини Іраклі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".