Бунтарі чи скромняжки: як поводяться діти українських зірок – Полякової, Єфросиніної, Педана та Фреймут

Зіркові діти – це ще один об'єкт спостереження шанувальників та шанувальниць наших знаменитостей, адже їхні діти багато чого можуть сказати.

Українські знаменитості мають великі успіхи не тільки на роботі, а ще й у особистому житті. Наші зірки мають дітей, і справляються і з батьківськими обов’язками, і з робочими. Та попри все це, шанувальники та шанувальниці дуже прискіпливо дивляться не лише на батьків, а ще більше на їхніх дітей, аби зрозуміти, чи вистачає часу нашим зіркам усе поєднувати та не зазірковуються діти.

Маша Полякова

Марія Полякова – донька популярної української співачки, яка вже стала не менш відомою, ніж її мама. Разом із матусею дівчина часто з’являлась на публіці, аж поки й сама не стала знаменитою блогеркою. Дівчина смілива у своїх рішеннях, діях та публікаціях, а зіркова мама свою дитину цілком підтримує і завжди захищає.

Маша та Оля Полякові
Маша та Оля Полякові

Нана Хромаєва

Нана Хромаєва – це донька знаменитої української телеведучої Маші Єфросиніною. На відміну від доньки маминої подружки Полякової, Нана абсолютно немедійна людина. Вона не світиться на фотографіях із мамою, вона не з’являється в її Інстаграмі. Дівчині скоро виповниться дев’ятнадцять, а за неї публіка знає дуже й дуже мало.

Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна
Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна

Валерія Педан

Лєра Педан – це зіркова донечка зіркового татуся. Останні кілька років Лєра стала відомою завдяки тому, що почала часто з’являтися у проєктах Саші Педана на його сторінках у мережі. Вони разом запровадили багато ідей, і Валерія з часом стала улюбленицею мільйонів. Дівчина в міру скромна, проте смілива та справедлива.

Лєра та Саша Педан
Лєра та Саша Педан

Злата Мітчелл

Злата Мітчелл – це найстарша донька популярної української телеведучої Ольги Фреймут. Останнім часом дівчина все частіше публікує в мережі свої відверті фото та шикарне життя, що іноді дивує шанувальників та шанувальниць зіркової мами.

Злата Мітчелл та Оля Фреймут
Злата Мітчелл та Оля Фреймут

Схожі статті