Точно без Притули: Леся Нікітюк розповіла про свої особливі плани на День святого Валентина 2023

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка полюбилася глядачам з перших ефірів. І зараз вона є однією з найзатребуваніших, навіть попри ситуацію в країні та хитку ситуацію на телебаченні.

Нікітюк дуже харизматична і талановита дівчина, вона жива, відкрита до світу та людей. Проте має досить стійкий характер і точно не дасть себе в образу. Можливо, саме через впевненість у своїх силах та досягненнях, Леся й не може знайти для себе гідного партнера, який зміг би бути поруч із такою сильною та незалежною жінкою.

Багато прихильників ведучої дійсно переживають за її особисте життя, адже бажають Лесі тільки щастя. Проте всі романи, які їй приписували залишилися лише наслідками бурхливої фантазії Лесиних шанувальників. Ні з Притулою, ні з Богдановичем, ні з Педаном, ні з політиками у дівчини ніколи не було стосунків.

Проте сама телеведуча рідко підіймає тему стосунків, бо якщо їх немає, то й обговорювати нема що. Іноді її дратує така прискіплива увага до її особистого життя, і це цілком зрозуміло. Адже воно нікого і не повинно стосуватися крім неї самої.

Але все ж таки незабаром День закоханих і дівчина вже розсекретила свої плани. Так, у сторіс в соціальній мережі instagram Нікітюк розповіла, що буде донатити на ЗСУ та пити червоне сухе. Також Леся поцікавилась, що планують робити її підписники.Та у наступній сторіс дала круту пораду, як провести свято парам, які закохані.

Сторіс Лесі

Тож, з цих сторіс та настрою Лесі можна сказати, що це свято обійде її стороною, і ніяких емоційних проблем не додасть. Звісно, можливо це все така собі захисна маска, яку ведуча не знімає. Проте у дівчини все ж таки є таємні прихильники, які дарують їй букети, тому не варто перейматися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.