Ольга Сумська розридалася через дочку Паперну, яка обрала чоловіка-росіянина і москву: “Все прослуховується”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про своє спілкування зі старшою дочкою Антоніною, яка проживає в Москві.

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна тривалий час мріяла про російське громадянство, з чим у неї були відчутні проблеми. Згодом дівчина змогла налагодити своє особисте життя, вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича та народила двох дітей. Позаминулого року також стало відомо, що сім’я переїхала у котедж в елітному селищі.

Ольга Сумська розридалася через дочку Тоню Паперну

Ольга Сумська показала, в якому вигляді гастролює Україною
Ольга Сумська розридалася через дочку Тоню Паперну

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Ольга В’ячеславівна очікували, що Антоніна заговорить про свою позицію, але дівчина не тільки змовчала, але і заблокувала доступ співвітчизникам на свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Сумська спочатку намагалася захищати свою спадкоємицю, але згодом заявила, що коментувати її вчинок не стане. З тих пір пройшло досить багато часу. Артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла і про те, як зараз відбувається її спілкування з Тонею. Зокрема, акторка поскаржилася, що може бачити, як ростуть її онуки тільки через екран. Сумська навіть читає їм казки українською.

Ольга Сумська розридалася через дочку Тоню Паперну

“Як ти собі уявляєш, щоб я не розмовляла з дитиною? Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію. Я не знаходжу їх, бо це страшний материнський біль. Там прослуховується все. Дзвонити можна, але говорити треба стримано”, – зізналася зі сльозами на очах актриса на каналі ДОМ.

Відзначимо, що не дивлячись на події в Україні Тоня Паперна також вийшла на червону доріжку в Москві, чим викликала хвилю хейту у свою сторону. Зірка робила вигляд, що все в порядку і нічого не відбувається.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".