Дві білявки та чорнявий: як сьогодні виглядають всі ведучі шоу “Ревізор” – Фреймут, Тищенко, Панкова

Перевірка якості сфери обслуговування лягла на плечі славнозвісної програми "Ревізор". Народну відзнаку отримували всі заклади та готелі, які були достойними за думкою ревізорської команди. Що відомо про зіркових ведучих програми? Як змінилися та, де зараз знаходяться? Розберемося далі.

Соціальне реаліті-шоу на Новому каналі “Ревізор” має особливу місію: перевірити якість обслуговування українських кафе, ресторанів, готелів, магазинів. Програма не рекламує заклади України та не попереджає їх про свій візит.

Розберемо найпопулярніших ведучих за всю історію шоу Ольгу Фреймут, Миколу Тищенка та Юлію Панкову: як змінилися, де зараз знаходяться та чим займаються.

Ольга Фреймут

Найперша ведуча програми “Ревізор” з 1-4 сезони, а також одна з авторів ідеї проєкту. Зараз Оля – взірець етикету, зразкова мама, дружина Володимира Локотка – генерального директора Нового каналу. Зірка зізнається, що головною помилкою в її житті було піти працювати на канал конкурентів 1+1.

Там вона запустила своє авторське шоу “Інспектор Фреймут”, проте його вважали плагіатом до “Ревізор” й невдовзі закрили.

Мала спроби повернутися працювати на “Новий канал”: у 2018 році вийшло шоу “Оля”, яке зібрало мало рейтингів, тому після першого сезону його закрили та “Від пацанки до панянки”, де постала в ролі суворого директора та наставника для складних дівчат з каліченими долями.

Зараз ведуча більше не з’являється на телеекранах. Як зазначає Оля, якщо й повертатися на телебачення, то тільки на подібні шоу по перевірці якості сервісу надання послуг в Україні.

Оля Фреймут
Телеведуча Оля Фреймут

Микола Тищенко

Ведучим програми “Ревізор” у 8 та 9 сезоні став відомий ресторатор Микола Тищенко. Він, як ніхто інший знає, як важливо надавати якісні послуги у сфері обслуговування, аби кожен гість був задоволений. Через два роки знімань, після завершення контракту пішов з проєкту.

За цей час встиг побувати в тих закладах до яких не потрапляв жоден журналіст. Варто зазначити, що з ним програма теж мала високі рейтинги, збираючи мільйони глядачів, в YouTube.

Микола Тищенко – ведучий програми Ревізор 8-9 сезони

Зараз Микола Тищенко політик, Народний депутат “Слуги народу”. Бореться та працює на благо своєї країни, активно допомагає ЗСУ, організовує збори коштів на їх потреби.

Юлія Панкова

Ведуча програми “Ревізор” у 2019-2020 роках. Кореспондент ТСН, а також колишня ведуча програми журналістських розслідувань.

Юлія Панкова ведуча програми Ревізор
Юлія Панкова – ведуча програми Ревізор 2019-2020 роки

За два сезони  знімань шоу, змінилися й правила. В студії “Страсті за Ревізором”, заклади громадського харчування, готелі, магазини могли  отримати відзнаку “Ревізор рекомендує” за виправлення всіх помилок, які були в основній ревізії.

Зараз телеведуча знаходиться у Швейцарії й коли повернеться до Батьківщини – не відомо.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".