“Так я провела 3 місяці”: Катерина Лозовицька з Холостяка-12 поскаржилася, як тяжко працювала в Таїланді

Катерина Лозовицька – переможниця проєкту "Холостяк-12". Зі своїми прихильниками модель часто ділиться різними історіями із життя. Цього разу дівчина розповіла про стажування за кордоном та проживання в Таїланді. Про всі цікаві деталі читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка розповіла про свої студентські роки та як проходило її закордонне стажування.

За словами Катерини, в неї було декілька практик. Спочатку це був ресторан в Лісабоні, який відверто не сподобався їй. Потім була в Таїланді, де зізналася, що це був найскладніший етап її життя.

Стажування Катерини в Лісабоні
Стажування Катерини в Лісабоні

Екс-кохана Алекса Топольського поскаржилася на умови роботи в готелі у Таїланді:

“Ми працювали на рецепції по 10 годин на день, температура +35 без кондиціонерів, не дивлячись, на те, що готель мав 5 зірок. Я людина, яка важко переносить спеку + синтетичний одяг та постійний контакт з людьми. Було тяжко”, – розповіла у сторіз Лозовицька.

Сторіз Катерини Лозовицької
Сторіз Катерини Лозовицької

Готель в якому працювала Катя, надавав їй місце проживання, квартиру та харчування. Загалом Таїланд сподобався зірці. Атмосфера, місцевий колорит, люди – все це дуже вабить туристів.

Архівні фото зі стажування Лозовицької в Таїланді
Архівні фото зі стажування Лозовицької в Таїланді

Катерина Лозовицька поділилася історією про те, що на другий тиждень перебування в Таїланді, зірка вирішила поїхати у туристичне місце, де можна було поспілкуватися із дикими мавпами.

Вона не знала, що це небезпечна зона, тому в результаті – її зачепило маленьке мавпенятко. В лікарні її сповістили, що треба негайно робити щеплення від сказу. Подряпина була маленькою, проте не зрозуміло, де кігтик мавпи був до цього. Як зазначила Катя, вакцина була жорсткою і їй було дуже погано.

Завершилася ця історія наступним чином:

“В такому стані я провела 3 місяці, поки не розпочався Ковід. Ніхто ще не розумів, що відбувається. Я вирішила завершити контракт і практику пройшла в Києві в ресторані”, –  розповіла Лозовицька.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".