“Точно кращий за ту зрадницю”: чим зараз займається колишній чоловік Ані Лорак в Україні з новою коханою

Мурат Налчаджиоглу – бізнесмен, більш відомий як екс-чоловік співачки Ані Лорак. Проживає в Україні й активно допомагає українському народу. Що відомо про його життя зараз? Як реагує на мовчання колишньої про події в її країні? Читайте далі.

Відомо, що колишній Ані Лорак разом зі своєю новою коханою Лілією Реус перебувають в Києві. Мурат активно засуджує поведінку Кароліни, тому поки та живе і працює в росії, громадянин Турції живе й допомагає Україні.

Шлюб співачки та турецького бізнесмена тривав з 2009-2019 роки. Після 10 років подружнього життя Мурат розповів, що головною причиною розлучення було довге перебування та робота Лорак у рф.

Колишнє подружжя із дочкою Софією
Колишнє подружжя із дочкою Софією

Відразу після розставання пари, співачка забрала їх спільну дочку Софію в Москву. Бізнесмен зізнається, що майже рік її не бачив, але тепер спілкування відновилося й інколи Софія приїжджає до батька в Київ.

З перших днів війни Мурат Налчаджиоглу активно підтримує Україну. Займається волонтерством, допомагає постраждалим українцям. Засуджує всі дії, які проводяться з боку росії на території нашої країни.

Займає тверду позицію та заявив, що залишиться проживати в Києві, бо вважає Україну своїм другим домом. Буде допомагати й надалі всім, чим може.

Нагадаємо, що новою обраницею Мурата Налчаджиоглу стала візажистка Лілія Реус. Зараз пара активно ділиться своїм життям в соціальних мережах.

Мурат з коханою
Мурат з новою коханою Лілією

Від попередніх відносин жінка має доньку – Олександру. Такі закохані, щасливі, усміхнені постають перед публікою в кожному новому фото. Зараз вони світяться від кохання, а це найголовніше.

Схожі статті