Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука? Скорила його так, що він забув про кохання всього свого життя

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато часу прожив у шлюбі з Лялею Фонарьовою, яка була його музою та натхненням. Втім, за декілька останніх років усе кардинально змінилося.

Новина про розлучення Святослава Вакарчука з першою дружиною Лялею Фонарьовою застала його фанатів як грім серед ясного неба. Шанувальники навіть і не здогадувалися про те, що пара проходить через кризу стосунках.

Що відомо про доньку Святослава Вакарчука від Лялі Фонарьової
Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Про імовірні романи музиканта, звісно, пліткували. Особливо це стосувалося його підопічної Христина Соловій. Але настільки стрімкого розвитку подій ніхто не очікував. Приблизно через місяць після новини про розлучення стало відомо і про народження первістка Вакарчука. У співака народився син Іван.

Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Євгенія Яцута
Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука

Особистість жінки, яка полонила серце Святослава встановили майже одразу. Нею стала продюсерка Євгенія Яцута. Оточення зірок не змогло не помітити вагітність красуні. Але варто відмітити, що Вакарчук так і не підтвердив дану версію. Натомість незабаром після народження сина Євгенія знову з’явилася на публіці з округлим животом. Так стало відомо про другу дитину зірки.

Зараз Святослав Вакарчук є щасливим батьком двох дітлахів. Але найчарівніший час, який тільки можна уявити у батьківстві, він вимушений проводити дуже далеко від свого дому. Власне, не так давно Святослав Вакарчук зізнався, що неймовірно рідко буває з сім’єю. Така ситуація пов’язана з його діяльністю під час повномасштабної війни в Україні, адже Святослав постійно дає благодійні концерти та підіймає бойовий дух воїнам.

Ситуацію в Україні він поставив на перше місце, адже вважає, що від благополуччя держави залежить майбутнє його спадкоємців.

До речі, сама Євгенія також відмовилася від будь-яких коментарів і жодного разу ніяким чином не видала свого зв’язку зі Святославом Вакарчуком.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".