Аліна Гросу після тривалого відновлення розповіла, як пройшло її лікування в Індії: “Неймовірно піклувалися”

Аліна Гросу відома українська співачка та актриса, особисте життя якої стало дуже цікаве для всіх українців, адже її наречений був російський актор Роман Полянський. Та не менше уваги привертає й здоров'я Аліни.

Аліна Гросу стала зіркою ще у дитинстві, тоді дівчинка почала співати у досить юному віці та підкорила своїми кудряшками та ніжненьким голосом всю країну. На нові пісні Аліни чекали постійно, тому що таких маленьких зірок ще не було серед українського шоу-бізнесу. Але згодом Аліна виросла та захотіла зробити паузу у творчості й присвятити себе навчанню.

І вже у свідомому віці Аліна повернулась в український шоу-бізнес, але в новому амплуа – вона стала акторкою. І до речі Аліна досить добре грає українські режисери та глядачі дуже задоволені працею Гросу у кіно. Але й співочу справу дівчина не залишила. І на зйомках одного зі своїх кліпів вона познайомилась зі своїм колишнім коханим Романом Полянським.

Аліна Гросу з Полянським

Стосунки пари тривали дуже довго, проте під час війни вони розлучилися і саме після цього в Аліни почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Спочатку дівчина лікувалась в Україні, потім за кордоном, а згодом відправилась в Індію, адже там найкращі лікарі за статистикою, та саме там Гросу змогла вилікуватися повністю.

У Індії Аліна лікувалась протягом 21-го дня, і за цей час дівчина не тільки оздоровила свій організм, а ще й скинула 5 кілограмів, оскільки лікарі прописали дівчині досить жорстку дієту.

Сторіс Аліни

А також Аліна дуже вдячна лікарям за підтримку та правильний і турботливий підхід до лікування.

“Я безмежно вдячна всій команді фахівців-лікарів з Індії. За те, що днями й ночами неймовірно піклувалися, дбали та ще й допомогли. Ціную” – розповіла співачка.

Аліна Гросу в Індії

Тож, тепер Аліна повністю здорова та ще й схудла, тепер дівчина має берегти свій стан здоров’я ще більше, адже лікарі в Індії зробили для оздоровлення артистки все можливе.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".