Олег Винник “наростив” собі волосся і перевершив Кароль: шевелюра також пшенична, але довга і блискуча

Відомий український виконавець Олег Винник неодноразово змінював свою зачіску, але одного разу йому дійсно вдалося здивувати своїх найвідданіших шанувальників.

Репутацію повелителя вовчиць Олег Виннику вдається зберігати не тільки завдяки романтичному та ліричному репертуару, але й завдячуючи своїм зовнішнім даним. Глибокі сині очі, пшеничний колір волосся, прекрасна фігура — усе це впливає на сприйняття музиканта аудиторією.

Окрім розкішних природних даних Олег не забуває доповнити їх прекрасним почуттям стилю, стриманою жестикуляцією, вмінням рухатися, тощо. Особливу увагу зірка звертає на свою зачіску.

Олег Винник показав себе з довгим волоссям

Періодично артист вносить зміни у вигляд своєї шевелюри. Втім, її кольору він не змінює, залишаючи натуральний пшеничний відтінок.

Олег Винник показав себе з довгим волоссям

Але як з’ясувалося, поекспериментувати з довжиною повелителю вовчиць все ж таки захотілося. Зробити йому це вдалося на зйомках. Олег Винник поділився з шанувальниками фотографіями зі зйомок третьої частини комедії “Скажене весілля”, які тривали два місяці.

На одному з кадрів він взяв перуку та приміряв її на собі. Як би там не було, але навіть таке довге волосся безперечно підійшло повелителю вовчиць. Та й він себе почував досить комфортно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники артиста втратили з ним зв’язок. Після того, як колеги почали критикувати співака, його юристи вийшли на зв’язок та повідомили про справжню причину відсутності зірки в українському інформаційному просторі. Виявляється, Олег захворів і виїхав лікуватися в Німеччину. Під час війни він активно допомагає Україні автомобілями, які передає воїнам. За рік його зовнішність кардинально змінилася, адже відсутність зйомок та недуга вплинули на спосіб життя артиста.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".