Ніяка вона не Огнєвіч: ось яке прізвище друга Холостячка країни змінила багато років тому в паспорті

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч побудувала свою кар'єру під розкішним псевдонімом, який важко забути. Але які ж справжні ім'я та прізвище артистки?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч з’явилася на українській сцені яскраво та одразу запам’яталася і своєю вродою і талантом. Втім, мало хто на той час знав, ким насправді є неймовірна красуня, яка регулярно з’являється на екранах.

Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

Злата Огнєвіч обурилася на відсутність гонорарів
Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

Справжні ім’я та прізвище Злати Огнєвіч — Інна Бордюг. Звісно, так її не називають ні в інтерв’ю, ні в шоу, а кличуть Златою.

Тим часом, як саме називають співачку у сім’ї достеменно невідомо. Цілком імовірно, що найближчим та найріднішими людям Злата дозволяє використовувати її справжнє ім’я.

Злата Огнєвіч нарешті відчула смак справжнього кохання
Злата Огнєвіч розсекретила свої справжні ім’я та прізвище

А от своїх батьків та рідну сестру артистка показує шанувальникам регулярно і з великим задоволенням. Зірка не приховує свого особистого життя від фанатів.

Нагадуємо, що після закінчення зйомок шоу “Холостячка-2” Злата Огнєвіч не змогла зберегти стосунки з Андрієм Задворним. Чоловік повів себе неочікувано, адже залишив артистку заради поїздки, а по поверненню заявив, що хоче розірвати стосунки. У пост-шоу Огнєвіч побачила зізнання Андрія, що він прийшов на проєкт заради піару, як нібито і інші учасники.

Артистка розплакалася через розчарування, а бізнесмен тим часом, здається, від сорому. Коли ж шоу закінчилося Злата записала відеозвернення, в якому розповіла про своє розбите серце, що дуже розгнівало Андрія. Обидва після даного інциденту рушили до психотерапевтів і до сьогодні проходять терапію. Андрію вже вдалося побудувати нові стосунки, а от Злата з даним питанням зовсім не поспішає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".