Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко отримав закордонний паспорт: куди зібрався король борщу?

Євген Клопотенко у свій час став переможцем найвідомішого кулінарного шоу "МастерШеф". Це, звісно зробило мега-популярним та відомим. А також, відчинило багато дверей у кар'єрі кухаря.

Нині Клопотенко є ресторатором, шефом та бренд-шефом, думку якого неймовірно поважають у світі кулінарії. Євген певно єдиний кухар з історії “МастерШеф”, який має звання “Король борщу” та єдиний, хто розробив меню для школи, в якій навіть навчається його син. Також Клопотенко дуже часто ділиться своїми ексклюзивними рецептами з підписниками.

Євген Клопотенко

Загалом Клопотенко вважає, що саме кухня для дітей має бути різнобарвною, корисною та смачною. А ще сам вигляд їжі має бути бажаним для діточок, оскільки вони дуже великі критики їжі. І чим простіше для дитини буде рецепт, тим краще.

Але Євген ще є цікавим для глядачів та своєї публіки як людина, тому за його життям слідкує досить багато людей. Особисте життя, мандрівки, процес роботи, участь у проєктах, реклами, колаборації – все це цікавить аудиторію Клопотенко.

Євген протягом всієї війни живе та працює в Україні, а також активно допомагає Україні та Збройним Силам України. Звісно, що він підпадав під критику через те, що він не на фронті, але й на своєму фронті Клопотенко дуже ефективно допомагає. Тому, останнє фото кухаря досить здивувало його шанувальників.

Так, на своїй останній фотокартці Євген показав себе на фоні відділення видачі закордонних паспортів. Тобто, виходить, що кухар отримав новий паспорт, але навіщо він йому, можливо, кудись збирається.

Та все набагато простіше, Клопотенко просто вирішив змінити свій старий паспорт на нову версію ID-картку. І саме про це він розповів у своєму новому пості в соціальній мережі instagram.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".