Володимир Остапчук переїхав на квартиру в елітному ЖК на Печерську в Києві: під’їзд як в дорогому готелі

Відомо, що телеведучий Володимир Остапчук самотнім довго не залишився. Зараз він зустрічається з іншою дівчиною та навіть переїхав до нової квартири в елітному районі Києва. Що про це відомо? Дізнаваймося разом.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірковий ведучий країни показав, в якому районі мешкає та під’їзд самого будинку. На кадрах бачимо елітний ЖК, хороший дорогий ремонт, затишну атмосферу навколо.

Такі апартаменти дійсно дорогі. На світлинах Остапчук провів мініекскурсію своїм під’їздом, де зазначив:

“Хочеться відмітити якийсь дорогий готель, але це просто під’їзд”, – пише в сторіз Володимир.

Сторіз Володимира Остапчука
Сторіз Володимира Остапчука

Також нагадаємо, що зірка родом із Черкаської області, міста Умань. Він завжди з теплотою згадує рідний край й навіть теперішні апартаменти порівнює з домом:

“Досі кожного разу в під’їзді думаю, що це не моя вулиця Тищика в Умані, але теж нічого”, – пише Остапчук.

Сторіз Володимира Остапчука
Сторіз Володимира Остапчука

Зазначимо, що в ЖК Tetris Hall й проживає зірка зі своєю новою коханою 22-річною Катериною Полтавською. Це один із найпрестижніших комплексів закритого типу в столиці. Своїм виглядом нагадує гру тетріс. Це дуже затишне місце класу “бізнес”. У своїй сторіз Володимир показав й територію будинку.

ЖК в столиці, де проживає Володимир Остапчук
ЖК в столиці, де проживає Володимир Остапчук

Нагадаємо, що Катерина Полтавська часто ділиться у своїх соціальних мережах спільним життям з Володимиром Остапчуком. Раніше дівчина розповідала, що шукали нову квартиру в житловому комплексі, де наявний генератор й таки знайшли. У ЖК Tetris Hall є кав’ярня для всіх мешканців, що є великим плюсом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".