Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком: “Коли Настя виходила на вулицю”

Знаменитий український продюсер Потап ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про свої стосунки з папараці, які свого часу буквально переслідували його.

Знаменитості часто скаржаться на те, що журналісти не залишають їм простору для особистого життя, виносять усе на публічний огляд і часом стають причиною проблем у стосунках. Кожна зірка згодом вирішує для себе, як саме буде спілкуватися з пресою і чи буде це робити взагалі. Одні артисти регулярно дають різноманітні інтерв’ю, а інші погоджуються на подібне ледве не раз в десять років.

Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком

Олексій Потапенко з дружиною Настею Каменських
Потап розповів, як папараці за ним слідкували під пологовим будинком

Декілька років тому Потап розповів, як виглядає його досвід спілкування з представниками ЗМІ. Зокрема чоловік зізнався, що раніше йому було важко, але згодом він став навіть сумувати за ними.

“Коли народжувався Андрій, у кущах лежав папараці з величезним фотоапаратом, фотографував навіть те, як я їм йогурт під пологовим будинком. Або бували випадки, коли Настя виходила на вулицю, до неї кидали мандаринкою, щоб вона обернулася і можна було зняти її реакцію. Вони стежили за мною на студії, їздили кудись за мною – скрізь”, – зізнався Потап.

Зараз з ним такого не буває, і Олексій навіть відчуває, що сумує за минулими днями.

Також артист вперше розповів, чому приховував стосунки з Настею Каменських. Виявляється, Олексій дійсно хвилювався, як публіка відреагує на дану новину. Втім, приховувати вічно роман з виконавицею було неможливо, тож пара все ж таки наважилася відкритися. І як вдалося з’ясувати продюсеру, люди буди безмежно раді почути, що їхні давні мрії або ж навіть підозри здійснилися. Хоча, як завжди не обійшлося без критики.

Схожі статті