Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина покидає Україну разом з донькою і без чоловіка: “Їдемо з Елізою”

Роман Сасанчин став двукратным переможцем талант-шоу "Голосу країни". Спочатку у дитинстві, а потім аж через 10 років. Але це не єдине досягнення у житті хлопця. Також він вже встиг стати батьком та чоловіком.

Роман вже трохи понад рік одружений на молодій блогерці, на ім’я Іванна, а також вже має донечку Елізу. Рома у свої 20 років ні про що не жалкує, оскільки він вже встиг досягти великого успіху, оскільки зміг направити свій талант у правильне річище, тому, зараз Сасанчина можна вважати справжнім новим відкриттям у шоу-бізнесі України.

Роман Сасанчин

Роман з самого ж початку війни вирішив залишитися з родиною в Україні, адже не бачив жодного сенсу виїжджати. І хоча з основною діяльністю Сасанчина зараз є проблеми, він все ж таки знайшов вихід з ситуації, і тепер також заробляє на блогінгу, як і його молода дружина Іванна.

До речі Іванна свій блог веде досить цікаво, оскільки вона розповідає про ті речі, які стосуються кожного. Тобто, дівчина ділиться своїм материнським досвідом, розповідає про складнощі, про виховання, про свої знахідки та про сімейне життя. Іванна не має секретів від своєї аудиторії.

Саме тому дружина молодого співака розповіла про те, що вона разом з дочкою Елізою збирається поїхати у подорож, тому влаштувала опитування на своїй сторінці в соціальній мережі instagram у сторіс.

Сторіс Іванни

“До речі ми скоро їдемо з Елізою в подорож. Цікаво куди?” – написала Іванна.

Звісно, можна подумати, що дівчина збирається поїхати кудись за кордон, і це так і є, у наступній історії Іванна оприлюднила варіант підписника про Меджугор’є.

Сторіс Іванни

Це місто, яке знаходиться у Боснії і Герцоговині. Звісно, цікаво, чи надовго збирається молода мама з дочкою за кордон і ще без чоловіка, але подивимось у сторіс Іванни.

Схожі статті