Розірвала любовний трикутник: дружина Віталія Борисюка Ольга Сумська зробила вибір між чоловіком і коханцем

Знаменита українська акторка Ольга Сумська потрапила у любовний трикутник і зробила вибір між законним чоловіком та коханцем. Усі деталі в нашій статті.

Перший шлюб Ольги Сумської був укладений з немолодим актором Євгеном Паперним. Цей союз неможливо назвати щасливим, адже молода артистка швидко зрозуміла, що у нього немає майбутнього. Чоловік дозволяв собі зайве у стосунках, а після народження маленької донечки Ольга В’ячеславівна знайшла втіху в обіймах іншого чоловіка. Ним став актор Віталій Борисюк, який був партнером зірки по сцені.

Ольга Сумська зробила вибір між чоловіком і коханцем

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська зробила вибір між чоловіком і коханцем

Між молодими людьми швидко зав’язався роман, який був неймовірно бурхливим та пристрасним. День за днем Сумська робила вибір на користь нового красеня, який увійшов у її життя, і згодом після чергового конфлікту з Євгеном Паперним прийняла рішення назавжди піти від нього.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська зробила вибір між чоловіком і коханцем

Грошей у Віталія не було, але для закоханих це не було проблемою. Він прийшов забрати обраницю разом з її дитиною та привів їх у квартиру своєї матері. Саме там молоді пожили деякий час, перед тим, як з’їхати на власну.

Євген не цікавився ні життям колишньої дружини, ні своєю рідною донечкою Тонею. Зірка прийняв рішення помиритися з екс-дружиною лише через роки. Тоді у Ольги та Віталія не було роботи, і він запросив їх працювати в його театрі. По сей день ця трійця успішно виступає перед публікою і збирає справжні аншлаги.

Про досвід шлюбу разом і Євген, і Ольга В’ячеславівна говорить відкрито, нічого не приховуючи. Наприклад, Сумська не раз зізнавалася, що цілувалася зі своїм коханцем прямо в той момент, як Євген Паперний відвертався від них.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".