Кому більше пасує тюрбан: Джамала, колишня Дана Балана Оксана Муха чи учасниця “Холостяка-12” Аліна Єршова

Багато жінок полюбляють носити головні убори, але це не шапки, не кепка і не капелюх, а тюрбан, який, дуже цікаво виглядає та підкреслює риси обличчя, а також, робить образ жінки більш яскравим та цікавим.

Серед українських знаменитих жінок також є ті, хто любить інколи носити тюрбан. Але спочатку поговоримо про сам вид цього головного убору, тобто що це таке і яка його історія.

Тюрбан загалом вважається головним убором з країн Близького Сходу, Північної Африки, Індії. Але й вже встиг набути невеликого поширення в Європі. І, як ми бачимо, що він дійсно став популярним. А ось сам по собі тюрбан є прикрасою з тканини, яку треба обмотати навколо голови. Є спеціальні техніки, а можна вигадати щось своє. Тож немає жодних заборон. Колір ви також можете обирати за своїм смаком. Та тепер поговоримо про тих, хто демонструє свою прихильність до такого головного убору.

Джамала

Відомо, що Джамала є уродженкою Кримо-татарських народів, тому, їй є близька така культура, оскільки їй достатньо близький такий західний стиль, то тюрбани співачка носить досить часто. Джамала взагалі полюбляє головні прикраси, тому, в її образах можна часто помітити якісь головні убори.

Оксана Муха

Переможниця “Голосу країни” та підопічна Дана Балана Оксана Муха також дуже часто одягає головні убори, але лише деякі, і от саме тюрбани вона й обирає. Тому Муху можна часто побачити як на сцені, так і в житті у такому образі. І жіночка часто змінює тканини для своїх головних уборів.

Аліна Єршова

Аліна Єршова

Учасниця “Холостяка-12” Аліна Єршова має дуже ніжну зовнішність і тому, здавалося б, що їй не підійде такий дорослий головний убір. Проте ні, Аліні дуже пасує така прикраса, оскільки на одному з випусків “Холостяка” дівчині одягли на голову тюрбан. Він дуже підкреслив східний образ Єршової та зробив її неймовірно красивою.

Схожі статті