Досягла бажаного і покинула Україну: екс-дружина Остапчука Христина Горняк сіла на літак і полетіла за кордон

Екс-дружина Володимира Остапчука поділилася новою сторіз в Instagram, де видно, що вона покидає Україну та летить в іншу країну. Що про це відомо? Будемо розбиратися в нашому матеріалі.

Христина Горняк обожнює подорожі й завжди ділиться із підписниками новими містами та локаціями, де вона перебуває. Так й цього разу. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла, куди направляється зараз.

Христина зізналася, що летить до Італії й в чому причина. Як виявилося, жінка має привід візиту до іншої країни – свято в подруги, а саме її день народження.

“Так…. Пам’ятаєте я нещодавно була, але з дуже сумного приводу й обіцяла повернутись. А ще коли у подруги день народження, то як не прилетіти!!”, – пише в сторіз Горняк.

Сторіз Христини Горняк

Відомо, що Христина Горняк – екс-дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука. Вони були у шлюбі з 2020-2022 рік. Здалося, що картинка ідеальна й вони щасливі, закохані й будуть жити довгим спільним життя, проте все виявилося зовсім не так.

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Ще до їх офіційного розлучення, пара мала проблеми у стосунках, про які старалися не афішувати публіці. Тому, яка справжня причина розлучення й зараз невідомо.

Нагадаємо, що крім Христини Горняк, Володимир Остапчук мав першу дружину Олену Войченко, з якою скандально розлучився. Жінка відверто зізналася, що не могла терпіти зради колишнього, а він завжди полюбляв різних дівчат й вважав це нормою.

Наразі в житті Христини та Володимира все добре. Остапчук проживає з новою коханою 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, а Горняк не спішить ділитися деталями свого особистого життя. Вона часто подорожує та активно веде свої соціальні мережі.

Схожі статті