У колі старших родичів: Катерина Репяхова на відпочинку з родиною показала, як виглядає теща Віктора Павліка

Катерина Репяхова відома українська блогерка та дружина народного співака України Віктора Павліка, який є набагато старшим за неї. Але це не заважає бути їм обом щасливими у цьому союзі.

Стосунки Каті та Віктора почалися багато років тому, їхня перша зустріч відбулася ще тоді, коли Репяхова навчалась у школі та була зовсім юна. І вже тоді Павлік став її кумиром, але про те, що колись дівчина вийде за нього заміж, вона навіть і мріяти не могла. Але в реальності юної блогерки все вийшло як у справжній казці.

Віктор Павлік з дружиною

До того ж Віктор зустрів Катерину ще в той період, коли був одружений, але навіть родина не завадила почуттям чоловіка, які виявились взаємними та мали свій розвиток. Так, не завжди вік та обставини може впливати на почуття. Це ми й бачимо у їхній парі.

Зараз Павлік та Репяхова виховують спільного сина, який просто копія Павліка. Звичайно, пара протягом всіх років свого подружнього життя чули на свою адресу велику кількість критики та бруду. Але все це лише думка тих людей, які навіть ніколи не зустрічалися ні з Катериною, ні з Віктором, тому ніякої ваги вона не має.

Катя Репяхова з чоловіком

Та зараз же родина Каті поїхала на відпочинок у Буковель з чоловіком, сином та своєю мамою. Це буде дійсно родинний відпочинок у Карпатах, така собі, зимова казка. З цього приводу Репяхова вирішила показати, як виглядає її мама.

Теща Віктора Павліка

Тож, теща Віктора Павліка має добрі очі та на відео, де вона влаштовує рум-тур свого готельного номера, видно що вона досить активна та весела, і на диво, зовсім не боїться камер дочки та публічності. Мама дружини Павліка буде жити в окремому номері, і скоріш за все, більшість свого часу вона проведе з улюбленим та поки єдиним онуком. Але які стосунки має Віктор зі своєю тещею, поки невідомо.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".