35-річна Настя Каменських розставила всі крапки над “І” щодо розлучення з Потапом: “Дві ночі не спала”

Відома українська співачка Настя Каменських вперше після чуток про розлучення з Потапом прояснила ситуацію для своїх шанувальників. Усі деталі в нашій статті.

Після повернення Насті Каменських та Потапа до України мережею поширилися чутки про їхнє розлучення. Спровокувала їх перш за все відсутність спільних кадрів у подружжя, а також інформація про те, що артисти знаходяться у розлуці, адже обидва активно гастролювали.

Нова пісня Олексія Потапах лише підлила олії у вогонь, адже в ній йшлося про розставання. А знаменитості тим часом не поспішали розповідати своїм шанувальникам деталі особистого життя.

Настя Каменських розвіяла чутки про розлучення з Потапом

14 лютого Олексій все ж таки вирішив показати, як сильно любить свою кохану дружину, і публічно її привітав з Днем закоханих, зізнавшись їй у любові. Натомість Настя Каменських також вирішила розвіяти будь-які сумніви стосовно гармонії у її шлюбі з Потапом та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з нового кліпу чоловіка.

Настя Каменських розвіяла чутки про розлучення з Потапом

У дописі до публікації Настя привітала Олексія зі створенням якісного відеоряду, нового треку та привернула увагу користувачів до його творчості.

Нагадуємо, що після 24 лютого Настя Каменських та Потап регулярно ставали об’єктами цькування зі сторони українців через свою втечу до Іспанії напередодні російського вторгнення. За півроку артисти жодного разу не були на Батьківщині, і лише на початку осені минулого року з’явилися в Києві.

За офіційною версією Потап тривалий час не міг організувати поїздку через своє захворювання, адже декілька місяців мав паралізоване обличчя. Синдром був наслідком коронавірусу, який Олексій також підхопив у Європі.

Схожі статті