Революція гумору: як змінилися ведучі “Ліги Сміху” за весь час – Зеленський, Кошовий, Потап

"Ліга Сміху" – найбільший гумористичний проєкт в Україні. Першу серію глядачі змогли побачити у 2015 році. За цей час змінювалися не тільки учасники шоу, а й самі судді.

На щорічному фестивалі гумору найпершим та найпопулярнішим ведучим був Володимир Зеленський з 2015 по 2019 роки. Після того, як чоловік пішов у Президенти України, його замінив найкращий друг, помічник Євген Кошовий.

До артистичного Євгена приєднався ще й Потап у 2020 році. Разом вони утворили дует ведучих, які також добре справлялися зі своєю роллю.

Розглянемо, як змінилося життя кожного з них, чим займаються та подивимося на теперішній їхній вигляд.

Володимир Зеленський

Першим ведучим популярного гумористичного шоу “Ліга Сміху” став Володимир Зеленський. Завдяки своїй артистичності, харизмі та неповторного почуття гумору – він міг бути самим собою і прекрасно справлятися зі своєю роботою.

Наразі він прекрасний політик, відповідальна людина. В його житті стало менше жартів та гумору. Володимир не раз доводив, що є справжнім, чесним та відданим Президентом України, який продовжує працювати для свого народу.

Володимир Зеленський

Євген Кошовий

Замінити свого друга на посаді ведучого “Ліги Сміху” у 2019 році погодився відомий шоумен, телеведучий, комічний актор Євген Кошовий. Зазначимо, що до цього він був одним із тренерів у шоу. Його почуття гумору та сміх зачаровували та підіймали настрій кожному глядачу.

Зараз Кошовий разом із “Кварталом-95” дають благодійні концерти, виступають для військових та активно допомагають Україні.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Олексій Потапенко

Компанію Євгену Кошовому склав Олексій Потапенко у 2020 році. До цього, він також входив до списку членів журі. Вони чудово доповнювали одне одного, жартували та підтримували інших учасників. З 2021 року покинув роль ведучого.

Олексій Потапенко

Наразі Потап теж допомагає Україні й працює у волонтерському напрямі. Зі своєю дружиною вони дали безліч благодійних концертів. Отримані кошти направляли на потреби ЗСУ.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.