МастерШеф 14 сезон 8 випуск від 12.10.2024: хто покинув шоу – “На своє місце вказала”

Хто покинув "МастерШеф-14" вже відомі. Щоб дізнатися, чиє ім'я назвали судді на цей раз і хто піде з шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом докладніше.

Хто покинув “МастерШеф-14” вже відомо. На цей раз це Анастасія та Наталі.

Хто покинув “МастерШеф-14”

Новий тиждень шоу почався з прийому поважних гостей. Але чи впоралися аматори з роботою у форматі ресторану? Так, аеред початком першого випробування судді познайомили аматорів із зірками попередніх сезонів шоу МастерШеф. Це кухарі з дванадцятого й тринадцятого сезонів проєкту, які вже отримали кулінарний досвід і стали справжніми легендами за цей невеликий проміжок часу.

Під час командного випробування три команди аматорів мали приготувати 12 страв і задовольнити всі смакові вподобання своїх клієнтів. Але гості навіть близько не були поблажливими до кухарів.

В ході конкурсу ви були одразу дві учасниці Анастасія та Наталі. І варто відмітити, що публіка була доволі здивована даним вибором. Окрім того, глядачі почали писати обурливі коментарі під постами на офіційному акаунті шоу з зауваженням до інших учасниць, які поводилися зневажливо на балконі.

Хто покинув МастерШеф-14. Скріншот коментарів під публікацією на офіційному акаунті
Хто покинув МастерШеф-14. Скріншот коментарів під публікацією на офіційному акаунті

Нагадуємо, що 3 роки тому трансляція кулінарного шоу була призупинена на півроку через відсутність фінансування. Але матеріал був відзнятий і навіть потрапив в ефір. Після того, як телеканал знайшов нових рекламодавців та інвесторів для програми показ випусків відновили та запустили заново.

Усі наступні сезони знімалися у абсолютно нових, незнайомих для учасників умовах. Учасники розмовляють виключно українською, розповідають про пережите і те, через що їм довелося пройти після 24 лютого, а також постійно зіштовхуються із завданнями, які безпосередньо пов’язані з поточними подіями. Не дивлячись на усі проблеми, проєкт зміг відродитися і продовжує розвиватися.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.