Як виглядає чоловік наймолодшої ведучої ТСН Наталії Островської: ось чому зірка щосили його ховає

Всередині 2021-го колектив "Телевізійної служби новин" поповнився ще однією красунею — Наталією Островською. Однак, її серце на той момент вже було зайняте.

Відома українська журналістка Наталія Островська, з’явившись у студії ТСН в якості постійної ведучої, надала програмі новин особливий шарм. Молода, професійна та безумовно талановита красуня одразу ж привернула увагу глядачів.

Наталія Островська може скласти конкуренцію незмінним ведучим плюсів
Як виглядає чоловік Наталії Островської

Втім, серце Наталії на той момент вже було віддане чоловіку, а на її безіменному пальці виблискувала обручка.

Як виглядає чоловік Наталії Островської

Отримавши нову посаду, Наталія почала активно розвивати особистий блог в соціальній мережі Instagram. У цій нелегкій справі їй допомагали новоспечені колеги Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, які запрошували своїх підписників почати слідкувати і за Островською.

У якості винагороди за активність Наталія обіцяла, що коли кількість фоловерів значно збільшиться, то покаже їм свого чоловіка Богдана.

Як виглядає чоловік Наталії Островської

Але вже через півроку в Україні розпочалася повномасштабна війна, а Наталія прийняла рішення не тікати за кордон, а взяти ситуацію в свої руки і працювати на інформаційному фронті.

Наталія з’являлася в ефірах регулярно і багато. І це не дивлячись на те, що столиця знаходилася під постійною атакою. Звісно, під час таких подій зовсім не до романтики та історій кохання.

Як виглядає чоловік Наталії Островської

Втім, декілька років тому Наталія все ж таки оприлюднила на особистій сторінці весільні фотографії з чоловіком, і на яких одній з них Богдана можна побачити у повний зріст.

Ба більше, Наталія якось розповіла і деякі деталі про свого обранця.

“Богдан – це та людина, яка розуміє мене без слів. Квіти дарує саме в той момент, коли я цього більше потребую. Парфуми теж йому вдається підібрати лише ті, які ідеально відображають мене”, – розповіла ведуча.

Схожі статті