Вибрав не Аліну Гросу, а матір своєї дитини: чому екс-чоловік зірки зруйнував шлюб через півроку після весілля

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила зізнанням про справжню причину її розлучення з першим чоловіком Олександром Комковим. Усі деталі в статті.

Аліна Гросу та Олександр Комков здавалися неймовірно красивою парою. Українська співачка та московський бізнесмен одразу ж потрапили на обкладинки різноманітних видань та були головною темою для обговорення через своє розкішне весілля на півдні Італії.

І хоча на торжество були витрачені колосальні гроші а подружжя мало усе для побудування сім’ї, їхній шлюб не витримав і року: через 6 місяців стало відомо про кінець стосунків молодих людей.

Аліна Гросу розповіла про розлучення з екс-чоловіком

З'явилися нові деталі розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова
Аліна Гросу розповіла про розлучення з екс-чоловіком

Співачка вирішила не приховувати від своїх фанатів драми, яка сталося в її житті. А тому повідала, що Олександр спочатку попросив в неї перерви у стосунках. А потім чоловік пішов до іншої об’єктом захоплення Комкова стала жінка немолода та заможна.

Та коли стосунки з нею не склалося, Олександр планував повернутися в сім’ю. Втім, Гросу не дозволила цьому статися. Чоловік запевняє, що рішення розлучитися — їхнє спільне. Натомість Аліна вважає, що саме Олександр зруйнував їхній шлюб.

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Аліна Гросу розповіла про розлучення з екс-чоловіком

І хоча останнє слово було саме за співачкою, Олександр швидше налагодив своє особисте життя, адже вже через 2 роки він міг похизуватися новою дружиною і навіть дитиною, яка народилася в цьому союзі. Аліна не приховувала свого здивування але зазначила, що її несправедливо засуджують за швидкий перехід у стосунки з Романом Полянським.

Зараз колишнє подружжя не спілкується. Однак, вони слідкують одне за одним. Аліна та Олександр досі підписані одне на одного в Instagram, хоча ніяк не взаємодіють.

Схожі статті