Як нині виглядає син чоловіка Наталі Сумської Хостікоєва, зіграв Грицька у мюзиклі “Сорочинський ярмарок”

Всі пам'ятають легендарний мюзикл "Сорочинський ярмарок", що розповідає історію жителів села, які приїхали на ярмарок з різною метою. Та вже там розгортаються цікаві події між двома родинами, ворожкою та місцевими жителями.

Отже, у мюзиклі один з найбагатших селян Черевик їде на Сорочинський ярмарок разом зі сварливою дружиною та трьома красунями доньками Параскою, Горпиною та Мотрею. І тут з’являється головний герой історії Грицько, якого і зіграв Георгій Хостікоєв, син чоловіка Наталі Сумської. У сюжеті Грицько знайомиться на ярмарку з циганкою, яка допомагає йому влаштувати особисте щастя з донькою цього самого Черевика.

Хостікоєв у ролі Грицька

На момент зйомок Георгію було лише 22 роки, і він дійсно постав перед глядачами красенем, який підкорив серця глядачів. Його роль була благородною та яскравою, а спів просто закохав у себе всіх жінок України. Загалом у чоловіка більше ніж 27 ролей у серіалах та кіно, і не мало у театрі.

Батьком цього красеня є Анатолій Хостікоєв, який має почесне звання народного артиста України та вважається легендою українського кінематографа. А от мати Георгія також  актриса, проте не така зіркова, як Анатолій. Її звати Любов Кубюк. А от мачухою Хостікоєва стала зірка українського кінематографа Наталя Сумська.

Тож, що відомо про блакитноокого красеня Грицька. В реальному житті Георгій одружений. Хостікоєв дуже щасливий в особистому житті. Дружину, до речі, теж актрису Марину Ягодкіну він називає своїм янголом. Адже жінка допомагає йому досягати успіху своїм коханням та вірою. Подружжя разом зі студентських часів. Але своє особисте життя вони не полюбляють транслювати, тому інформації багато не знайти.

Георгій Хостікоєв

Нині ж Хостікоєв має гарний вигляд, його глибокий блакитноокий погляд та чорні кучері збереглися й досі. Щоправда, артист дуже схуд, тому його шкіра видає вік. Проте залишатися красенем йому це не заважає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".