Історія успіху серіалу “Будиночок на щастя”: як стали популярними Галина Безрук, Костянтин Войтенко та інші

Історія нашого шоу-бізнесу налічує безліч історій, коли знаменитості довго працювали в медійній сфері, але прокинулися відомими після конкретного проєкту.

Популярність – це, мабуть, результат роботи фортуни. Усі наші зірки – мегаталановиті, вони мають витривалість, хист, прагнення працювати над собою, уміння самовдосконалюватися. Та попри всі ці риси, наприклад, наші актори та акторки могли пропрацювати роками, а то й десятками років на сцені чи в кадрі – і все ніяк не ставали омріяно впізнаваними на всю країну. Та в якийсь момент удача ставала на їхню сторону, усе переверталось із ніг на голову – вони ставали мегапопулярними. Щойно проєкт виходив у світ – зірки прокидалися популярними. Така історія із багатьма акторами, зокрема, і серіалу “Будиночок на щастя”.

Галина Безрук

Акторка Галина Безрук останнім часом має не найкращу репутацію. Сама вона родом із України, у сімнадцять років дівчина вступила на акторське до  Київського університету театру, кіно і телебачення. Дебютувала вона в акторській сфері на сцені театру. Зніматися у фільмах Галина Безрук розпочала у 2009-му. Із 2015-го жінка живе в росії, проте з 2018-го почала зніматися у “Будиночку на щастя”. Про війну не висловлюється.

Галина Безрук
Галина Безрук

Костянтин Войтенко

34-річний актор сам родом із міста Дніпра. Чоловік у 2011-му закінчив акторське відділення Київського державного театрального інституту ім. І. К. Карпенка-Карого. Дебютував у кіно ще до завершення навчання, у 2010-му. Чоловік знімався в різних українських проєктах, проте чи не найбільшої популярності йому приніс саме “Будиночок на щастя”.

Костянтин Войтенко
Костянтин Войтенко

Віталіна Біблів

Українська акторка у 2003-му стала випускницею театрального інституту ім. Карпенка-Карого. Одразу по завершення навчання пішла працювати в театр, а в кіно дебютувала у 2004-му. У 2009 році жінка названа однією з 20 найкращих акторок України.

Віталіна Біблів
Віталіна Біблів

Назар Задніпровський

Український актор Задніпровський має хист до гри у крові, адже він трійний нащадок знаменитостей нашого театру та кінематографу. У 1996 чоловік закінчив акторський факультет Київського інституту театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого. Наступного року після випуску почав грати в театрі. А от у кіно Назар дебютував за два роки до завершення навчання у виші. Чоловік працював і на сцені, і в кадрі, і за мікрофоном у якості актора дубляжу.

Назар Задніпровський
Назар Задніпровський

Схожі статті