Бісерна перука з ультрамодною стрижкою боб-каре: Джамала кардинально змінила імідж та сховала свої чорні пасма

Джамала – відома українська співачка, яка всі роки своєї творчості просуває україномовну творчість. Оскільки сама вона є кримотатаркою. Тож, до України вона має відношення.

Творчість Джамали не завжди буває зрозумілою, оскільки інколи вона співає у такому стилі, коли варто вслухатись у кожне слово аби його зрозуміти та співвіднести з усіма іншими. Але навіть якщо люди не відразу бачать сенс у творчості Джамали, рано чи пізно вони починають копатися у текстах, і саме тоді в артистки з’являються нові прихильники.

Джамала

Також Джамала дуже славиться своєю любов’ю до різноманітних прикрас та головних уборів. Вона полюбляє різні перуки, чалму, пов’язки, бандани, та навіть кокошники. Все це демонструє особливість образу Джамали в цілому. Тобто, не просто на кожному виступі, а саме як артистка в цілому.

Зараз же співачка вже майже рік бореться на культурному та волонтерському фронтах з російськими загарбниками. Артистка виступає у різних країнах Європи та збирає кошти на  Збройні Сили України. А також Джамала брала участь у польських “Танцях з зірками”, де вона також збирала кошти для України, а також щоразу демонструвала свої головні прикраси.

Головні убори Джамали

Та днями співачка виклала нову фотокартку у перуці патріотичних кольорів. Сама перука виконана з бісеру. Також у ній є червоний колір, але що він демонструє – незрозуміло. Проте загальний посил артистки читається одразу. Також Джамала сховала за перукою свої чорні пасма, за якими вона завжди досить турботливо доглядає.

А ось під фотографією співачка анонсувала свій концерт 23 лютого у  Лондоні, який вона розділить з гуртом “Антитіла”. Цей концерт буде символізувати символ незламності та підтримки США, яку вони надають нам вже майже рік.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".