Мова про переїзд навіть не йде: зірка “Квартал-95” Юрій Ткач поділився, де знаходиться його сім’я зараз

Юрій Ткач – український актор, комік, зірка "Квартал-95" поділився, де зараз перебуває його дружина та маленька донька. Що розповів Юрій? Де знаходиться його родина? Розкажемо в нашому матеріалі.

Ексклюзивно в інтерв’ю Ані Олицької комік Юрій Ткач розповів, де знаходиться його родина. За словами актора, зараз його сім’я перебуває вдома, в Україні. Про переїзд чи життя в іншій країні навіть мова не йде.

Ба більше, Юрій зазначає, що його дружина Вікторія з маленькою дочкою Лізою, після місяця війни виїжджали до Болгарії. Приблизно 2,5-3 місяці вони жили в іншій країні, проте повернулися. Рідні місця, дім, люди – все в Україні найкраще.

Зараз Юрій Ткач разом з акторами “Ліги Сміху”, “Кварталу-95” дають благодійні концерти, дитячі концерти, їздять по хлопцях, допомагають, збирають гроші на різні необхідні речі для ЗСУ.

За словами Ткача, його донька Ліза продовжує вчитися, розвиватися. Школа працює у звичному режимі й, на щастя, там є бомбосховище для безпеки всіх дітей та вчителів. Треба, щоб учні продовжували гризти граніт науки для кращого майбутнього своєї країни.

Юрій Ткач з дружиною та донькою
Юрій Ткач з дружиною та донькою

Юрій Ткач відверто розповів й про те, як війна вплинула на відносини з його дружиною Вікторією. Він говорить, що попри всі труднощі, у них все добре. Навпаки, вони стали ближчими, більше підтримують одне одного й продовжують так само сильно кохати.

Нагадаємо, що донечка Ліза росте копією зіркового тата. Вона артистична, має хороше почуття гумору, запально танцює, співає та разом з мамою знімають різні відео. Юрій та Вікторія повністю підтримують дівчинку в її хобі, починаннях та розвивають її здібності.

Схожі статті