Екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про ринопластику і показала, як змінила ніс: тонкий і без пропорцій

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина схвилювала мережу, показавши, як вміє змінювати форму свого носа та пояснила, чи робила ринопластику.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина володіє просто розкішними зовнішніми даними. Зірка має велику кількість фанатів, які захоплюється не тільки її талантами та навичками, але і просто вродою та образом мислення.

І цілком логічно, що у такої красуні є хейтери, а також присутня частина аудиторії, яка не вірить, що таку зовнішність могла подарувати природа.

Ксенія Мішина розповіла про ринопластику

Так, нещодавно авторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що отримує багато запитань стосовно імовірної ринопластики. Але як з’ясувалося, для того щоб змінити форму свого носа Ксенії зовсім не потрібно звертатися до пластичного хірурга, адже вона вміє це робити м’язами власного обличчя.

Ксенія Мішина розповіла про ринопластику

Прямо перед камерою Ксенія продемонструвала, як вміє втягувати свої ніздрі і робити ніс візуально набагато тоншим. При цьому його спинка стала помітно плоскою.

А потім Мішина як не бувало його розправила. Доволі рідкісний талант, адже робити його ширшим вміє ледь не кожен другий, але втягувати його — це зовсім інша справа. Після яскравої демонстрації Ксенія розсміялася і пояснила, що на ринопластику ніколи не ходила, адже подібні навички контролю свого обличчя повністю полишають її такої необхідності.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ксенія евакуювалися разом з сином Платоном в Європу. Коли в Києві стало більш-менш безпечно, вона поверталася, але знаходилася в роз’їздах у зв’язку з проєктами в різних країнах. Тож минулого року фільмографія акторки поповнилася цікавим та різноманітним кіно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".