Шуби вийшли з моди, але мода не вийшла з неї: екс-дружина Потапа Ірина Горова одягла пухнасту шубку-травку

Ірина Горова відома українська продюсерка, яка разом зі своїм екс-чоловіком Олексієм Потапенко створила найвідоміший продюсерський центр "Mozgi group" та зробила популярним не одного артиста.

У минулому Ірина ще й була законною дружиною репера та продюсера Потапа, це вже був не перший чоловік Іри, оскільки вона виходила заміж за Олексія вже маючи доньку Наташу. Але Потап прийняв дівчинку як рідну і протягом всього шлюбу він товаришував з дочкою своєї обраниці. Також у шлюбі Горова народила чоловікові сина Андрія, який зараз вже досить дорослий.

Ірина Горова

Згодом шлюб розпався, але гарні стосунки та спільний бізнес залишились. Це насправді величезна рідкість зберегти настільки гарні стосунки не лише заради дітей та бізнесу, а просто ому що вони дійсно поважають один одного та можуть поводитися адекватно і не робити зі свого розставання драму чи привід для хайпу.

Оскільки Ірина людина публічна, їй варто слідкувати за трендами та виходити у люди в тому вбранні, яке зможе вразити всіх. Та всі ми маємо розуміти, що зірки – це звичайні люди, які просто люблять якісь речі й хочуть їх носити не зважаючи на те, що модно, а що. А також не звертати увагу на думку інших.

Так, днями у мережі з’явилось фото Горової у вже не трендовій шубці-травці чорного кольору. Такий фасон шуби вже не є модним, проте що ж робити, якщо вона є у гардеробі і є бажання її одягнути. Певно, так подумала й Ірина та попри всі модні тренди одягнула те, в чому їй дійсно комфортно та тепло.

Ірина Горова у не модній шубі

І насправді ж кожній жінці варто запам’ятати, що не одяг прикрашає жінку, а навпаки, жінка собою прикрашає ті речі, які вона носить. Достатньо лише бути впевненою в собі та в першу чергу собі ж і подобатись. А люди сприймають нас так, як ми себе подаємо.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".