Володимир Остапчук показав, як грає у волейбол на пляжі взимку: “Від пляжного тільки м’яч та пісок”

Володимир Остапчук відомий український телеведучий та шоумен, якого дуже люблять українці. Тому за його життям пильно слідкують підписники у соціальних мережах, які, він досить активно веде та розповідає події свого життя.

Життя Остапчука постійно є однією з топових тем українців. Він симпатичний чоловік, успішний, цікавий, розумний та дуже популярний. Тому не дивно, що він має багато прихильників. Але якщо чоловіки просто поважають його за вчинки по совісті, то жінки ще й захоплюються тим, який він є чоловік. Тому особисте життя ніколи не буває не поміченим.

Володимир Остапчук

Крім того, що Остапчук займається зараз активно волонтерством, бере участь у зйомках шоу та їздить у відрядження, він встигає приділяти час своєму фізичному здоров’ю. Володимир багато років ходить в спортзал, там же він іноді займається боксом, що теж у чоловіка гарно виходить. Та виявляється, що шоумен ще любить волейбол.

Так, днями Остапчук показав як він грає у волейбол на пляжі. Якщо не читати текст у сторіс та не дивитися на відмітку, то можна дійсно подумати, що Остапчук поїхав кудись на відпочинок. Проте це не так. Річ в тому, що він разом зі своїм другом та колегою Євгеном Таллертом вирішив поїхати у київський комплекс пляжних видів спорту “СЕТ”. А також написав, що від пляжного тільки м’яч та пісок.

Остапчук грає у волейбол

Отже, Остапчук нікуди не подівся, і критика недоречна, оскільки він залишається у Києві та робить тут важливі справи й має повне право іноді дозволити собі відпочити та пограти в улюблений вид спорту разом з найкращим другом.

Також варто нагадати, що зараз у мережі активно обговорюється новий роман Остапчука з молодою 22-річною журналісткою, яка є його сусідкою та новою обраницею. Та дівчину у своїй соціальній мережі шоумен не демонструє, лише якісь натяки, проте вже майже вся країна знає про ці стосунки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".